מתכון פשוט ומדויק כדי להכין חומוס ביתי טוב. והסוד הוא להוסיף את החברה הטובה… הטחינה!
תבדקו שיש בבית
כוס גרגרי חומוסרבע כפית סודה לשתייהחצי כוס טחינה גולמיתכף שמן זיתחצי לימון סחוטשן שום קצוצהמלח ופלפל
אופן ההכנה
כוס חומוס שמשרים לפחות 8 שעות, שוטפים ומבשלים במים עד שמתרכך. מסננים ומערבבים בבלנדר עם 4/1 כפית אבקת סודה לשתיה שמסייעת לריכוך מהיר, יחד עם: 2/1 כוס טחינה גולמית 1 כף שמן זית 2/1 לימון סחוט שן שום קצוצה מעט מלח פלפל לערבל בהדרגה בבלנדר עד שנעשה מרקם כמו ״משחה״
הטיפ שלנו
והנה לכם טיפ של סבתא ציפי ממליצה בחום להכין ׳סלט גרגרי חומוס׳: לשים את גרגרי החומוס המושרים עם בצל פרוס דקיק מטוגן יחד עם קוביות חציל מטוגנות, מעט פטרוזיליה קצוצה ועם מלח, פלפל, שמן זית… פשוט טעם מושלם!!!