משווקים? שתפו איתנו פעולה!

תבשיל עדשים שחורות

תבשיל עדשים שחורות

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on print
מג׳דרה

תבדקו שיש בבית

2 שיני שום
כוס אורז מושרה
כוס עדשים שחורות מושרות כשעתיים
חצי כפית מלח ופלפל
שני שליש כפית פפריקה מתוקה
קורט כמון טחון
בצל גדול מטוגן בסוף

אופן ההכנה

שוטפים ומסננים את האורז עדשים המושרות בסיר ומבשלים במים (6 כוסות מים ל-2 כוסות עדשים ואורז) במשך 3 שעות
בסיום הבישול מסננים ושוטפים
קוצצים בצל, מטגנים וכשמתחיל להזהיב ומוסיפים וטוחנים הכל בבלנדר, להסמכת התבשיל.
.מבשלים על אש קטנה כ-10 דק תוך ערבוב עד שהרוטב אחיד, מוסיפים את העדשים, האורז והמים ומבשלים לעוד רבע שעה.

הטיפ שלנו

השאירו פרטים וניצור עמכם קשר