משווקים? שתפו איתנו פעולה!

תבשיל שעועית שחורה ברוטב עגבניות

תבשיל שעועית שחורה ברוטב עגבניות

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on print
טעים וקל להכנה ברוטב אדום של עגבניות עם בצל, שום ופפריקה

תבדקו שיש בבית

בצל
חמש עגבניות
שני שיני שום
כוס שעועית שחורה מושרית כ-8 שעות במים
חצי כפית מלח ופלפל
שני שליש כפית פפריקה מתוקה
קורט כמון טחון

אופן ההכנה

שוטפים ומסננים את השעועית המושרית בסיר ומבשלים במים

(שש כוסות מים לכוס שעועית) במשך 3 שעות
בסיום הבישול מסננים ושוטפים
קוצצים בצל, כשמתחיל להזהיב, קוצצים שלוש גבניות ומוסיפים ואת שתי הנותרות
טוחנים בבלנדר ומוסיפים כרסק עגבניות, להסמכת התבשיל
מבשלים על אש קטנה כ-10 דקות תוך ערבוב עד שהרוטב אחיד, מוסיפים את
השעועית השחורה והמים ומבשלים לעוד רבע שעה

הטיפ שלנו

טעים מאוד בתוך טורטייה מגולגלת ומקופלת 3 דקות על מחבת. טעים מאוד גם עם אורז עגבניות ובזיליקום כסלט איטלקי

השאירו פרטים וניצור עמכם קשר