משווקים? שתפו איתנו פעולה!

פופקורן של סבתא ציפי

פופקורן של סבתא ציפי

Share on facebook
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on print
ארוחת צהריים משביעה או כשמתכוננים לצפייה ביתית בסרט וזה מאוד קל. רק נזהיר שקשה להפסיק לאכול את הפופקורן!!!
פופוקורן

תבדקו שיש בבית

כוס פופוקרן, מעט שמן, כפית מלח

אופן ההכנה

אל סיר נירוסטה רחב על הכיריים, על להבה בינונית, יש לשים שכבה דקה של שמן ואליה לשפוך כוס פופקורן להקפיד לא ליצור מצב של שתי שכבות אלא רק שכבה דקה אחת אחידה של כל הגרעינים. להוסיף כפית מלח מנענעים את הסיר כדי שכל הגרעינים יקבלו מלח ושמן באופן שווה. חשוב מאוד לכסות את הסיר! ברגע שאין יותר קולות פיצפוצים מכבים את האש ומחכים 5 דק מורידים את המכסה ובתיאבון.

הטיפ שלנו

טיפ מתקתק… אפשר במקום המלח, לטפטף מעל הפופקורן המוכן תערובת מייפל או סוכר שהומס עם חמאה לפני ופשוט לזלול!!!

השאירו פרטים וניצור עמכם קשר